Ravintolisät


Optimaalisetti-tuotesarjamme sisältää Activizen, Basicsin ja Restoraten. Optimaalisetti tukee päivittäistä ravintoaineidensaantia kätevässä ja helposti nautittavassa paketissa.
 
Tutustu koko valikoimaamme verkkokaupassamme.
 

Urheilutuotteet: erinomainen maku - mahtava suorituskyky

Joissakin urheilulajeissa lihasvoima on kaikkein tärkein tekijä, ja toisissa taas kestävyys ratkaisee. FitLinen urheilukonsepti pohjautuu kahteen painoalueeseen: erityisesti kestävyyttä kasvattaviin tuotteisiin ja erityisesti lihasmassan lisäämiseen ja säilyttämiseen tarkoitettuihin tuotteisiin. FitLine-tuotteet pyrkivät edistämään tuloksia niin harrastus- kuin ammattilaistasonkin urheilussa.
 
Urheilun tarpeisiin tarkoitetut tuotteemme ovat Fitness-Drink, Protein-Ultra, ProShape (Amino) ja monta muuta, joihin voit tutustua täällä.
 

Painonhallinta

Riittävän liikunnan yhteydessä ProShape All-in-1 edesauttaa sinua saavuttamaan oman "hyvän olon painosi". ProShape 2go puolestaan on innovatiivinen, mukaan otettava ateriapatukka, jota on saatavilla useita eri makuja. Siihenkin kuuluvat patentoidut ProShape All-in-1 -tuotteen ominaisuudet. Kaikki painonhallintatuotteemme ovat saatavilla verkkokaupastamme.
 

Erikoistuotteet

FitLine-sarja kattaa monet muutkin tarpeet. Kaikki erikoistuotteemme löytyvät verkkokaupastamme. Tutustu niihin!

Osta nyt
FitLine Tuotteet
FitLine Tuotteet