Tuotteet


FitLine-tuotteet täyttävät päivittäiset ravintoainetarpeesi vaivattomasti. Voit ottaa tuotteet mukaan kaikkialle ja sekoittaa ne hetkessä. Tarpeistasi huolimatta löydät varmasti tuotevalikoimastamme tuotteet juuri sinua varten.

BeautyLine-tuotteet tukevat ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja. Hyvän biosaatavuuden omaavat ainesosat kuten karotenoidit ja thiotaiini kanavoituvat nopeasti suoraan ihoon, jossa niiden ikääntymistä ehkäisevä vaikutus alkaa kehittyä.


Vuonna 2016 PM-International AG teki strategisen yhteistyösopimuksen Luxemburgin tiede- ja teknologiainstituutin (Luxembourg Institute of Science and Technology, LIST) kanssa. LIST on tutkimusja teknologiaorganisaatio, joka kehittää huipputason teknologioita ja innovatiivisia tuotteita ja palveluja niin teollisuuden kuin yhteiskunnan tarpeisiin. Sopimuksen ansiosta PM-International voi viedä tutkimus- ja kehitystoimintansa uusiin ulottuvuuksiin ja kehittää innovatiivisia ja entistä luonnonmukaisempia tuotteita terveys-, fitness-, hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteiden tuotesarjoihinsa.

Sitoudumme tarjoamaan aina parasta mahdollista laatua.

Osta nyt
FitLine Tuotteet
FitLine Tuotteet
BeautyLine Tuotteet
BeautyLine Tuotteet