Допълнителни ползи


Нашата автомобилна програма

Бизнес кола, която може да използвате и за лични нужди при особено благоприятни условия. Кой не би искал това? PM-International предлага на всички свои самостоятелно заети дистрибутори възможност за лизинг на автомобил на мечтите им при особено благоприятни условия. В зависимост от позицията ви в Маркетинговия план, ние ще плащаме част от лизинговата такса или дори ще я покриваме изцяло. Ето кои модели автомобили са на разположение: VW, Audi, Smart, Mini, Mercedes и BMW.

На почивка....

С РМ може да видите света, без да се налага да плащате за пътуване. PM-International ще ви даде тази възможност. Всяка година организираме няколко едноседмични ваканции за нашите дистрибутори. Освен това правим екскурзии с РМ до различни дестинации в Европа и пътувания до изключителни места по света. Изпращаме също специални покани за участие в събирането на Президентския тим в частния дом на Лазурния бряг във Франция на Вики и Ролф Зорг. Изискването за участие във всяко от тези фантастични пътувания е да сте достигнали определена позиция в Маркетинговия план.

Нашата пенсионна програма за вашата сигурност

Като семейна фирма, PM-International приема за даденост, че на независимите дистрибутори  се предоставя възможност да имат добре осигурени старини. Ето защо, ние разработихме уникална пенсионна схема в сътрудничество с една от най-големите застрахователни компании в света. След като сте достигнали определена позиция в Маркетинговия план, вие имате възможност да си осигурите допълнителна пенсия с помощта на PM-International. Ние ще плащаме половината от всичките ви вноски. В зависимост от вашата позиция, сумата може да бъде до 1250 EUR на месец. Нашите дистрибутори получават мечтана от тях възвръщаемост на депозитите си от над 100%.

Програма за обучение и помощ от първия ден

PM-International има проста, но много ефективна програма за обучение на своите дистрибутори от целия свят, която ги съпровожда през цялата им кариера. В основата й е информацията за продуктите, мотивацията и  обучението как да продавате. Вие като наш нов дистрибутор ще откриете всичко, което трябва да знаете, за да бъдете успешен в бизнеса си. Специални търговска знания не са необходими. Ние ще ви подкрепяме по всички важни въпроси относно развитието на бизнеса. Ние ще ви покажем как да убеждавате други хора в предимствата на нашите продукти. Ние придружаваме нашите дистрибутори още от първия ден.