Продуктите


Здраве, красота, добро самочувствие и устойчиви нива на производителност. Кой не иска това?

FitLine и BeautyLine продуктите на PM-International ще ви помогнат да постигнете тези цели, дори и в напреднала възраст.

Висококачествените хранителни добавки от нашата FitLine серия включват уникалната концепция за транспорт на хранителните вещества (NTC ®). NTC осигурява доставянето на хранителните вещества до мястото, където са необходими, и точно когато са необходими - до клетъчно ниво. Красота отвътре с FiтLine и отвън с BeautyLine.

Така се чувствате добре и щастливи. У дома и в чужбина много любители и професионалисти в спорта оценяват предимствата на FitLine продуктитe. Силно питателните храни за спортисти на PM-International им помагат да продължат представянето си на най-високо равнище.

Козметиката от серията BeauryLine също е с перфектно качество и въздействие. Благодарение на концепцията за транспорт на хранителните вещества NTC ®, перфектно съчетаните съставки достигат дори до най-дълбоките слоеве на кожата. Ние ви предлагаме почистване, грижа и системи против стареене, които идеално съвпадат с вашия тип кожа и не оставят неизпълнени желания.

Нашите продукти са произведени в съответствие с международния стандарт за добри производствени практики. Той гарантира най-добра чистота и постоянно поддържане на високо равнище на качеството. Доказателство за това е мнението на хилядите доволни клиенти по целия свят - убедете се сами, ще видите, че си струва.

Ако вие - противно на всички очаквания - не сте доволни от нашите продукти, може да ни ги върнете в рамките на 30 дни. Цялата сума на покупката ще ви бъде възстановена.

Купи Cега
BeautyLine продукти
BeautyLine продукти
Концепцията за транспорт на хранителните вещества
Концепцията за транспорт на хранителните вещества
FitLine продукти
FitLine продукти