Produkter


Hälsa, skönhet, välmående och bevarad vitalitet, vem vill inte ha det?

FitLine- och BeautyLine produkterna från PM-International hjälper dig att bevara och återfå detta, även i hög ålder.

Våra högkvalitativa produkter stödjs av NTC® (Närings Transport Konceptet), vilket understödjer en högre biotillgänglighet vid upptaget av näringsämnen och transporten till de ställen de behövs, när de behövs – på cellnivå, inifrån och ut. Så att du känner dig frisk och vital.

Både hobby- och elitidrottare har lärt sig att dra nytta av FitLines fördelar. De mycket näringsrika kosttillskotten från PM-International Sport hjälper dem att kunna fortsätta prestera på en hög nivå.

Vår unika BeautyLine serie är också perfekt utformad för maximal effekt och kvalité. Tack vare NTC® når kombinationen av ingredienser ner till de djupaste hudlagren. BeautyLine serien erbjuder rengöring, vård och ett anti-agingsystem som är perfekt anpassad efter din hud typ och uppfyller alla dina önskningar.

Våra produkter är tillverkade enligt GMP‘s riktlinjer vilket garanterar absolut högsta renhet och maximal kvalité.
Det bästa beviset på våra produkters höga kvalité är alla hundra tusentals nöjda kunder vi har över hela världen. Övertyga dig, och du kommer se att det lönar sig.

Vi är så övertygade om våra produkters effekt att du, om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med våra produkter, kan lämna tillbaka dem inom 30 dagar och få pengarna tillbaka.

Handla nu
FitLine Produkter
FitLine Produkter
BeautyLine Produkter
BeautyLine Produkter
Närings Transport Konceptet
Närings Transport Konceptet