FitLine Fitness-Drink

FitLine Fitness-Drink

449,00 NOK

29,93 NOK /porsjon

Beskrivelse

Optimert karbohydrat-elektrolytt-drikk for idrettsutøvere. Bidrar til å opprettholde utholdenhetsevnen særlig under lengre utholdenhetsøkter.

  • NTC støtter et optimert næringsopptak
  • 3-fase-konsept (før - under - etter)
    • Mineraltilførsel før og etter idrettsøktene
    • Karbohydrattilførsel før, under og etter idrettsøktene
  • Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
  • Høy produkttoleranse også for eliteutøvere
  • Best mulig væskeopptak gjennom isotoni
Art.nr.
0703006
Innhold
15 x 30g

Produkterfaringer

Min kone og jeg bruker Fitness-Drink under utholdenhetstrening på treningsstudioet vårt. Min kone liker egentlig ikke å løpe på tredemølle, men er så begeistret over resultatene med Fitness-Drink: hun kunne fortsette å gå i flere timer!

Dr. Christoph Schuster fra Mindelheim i Tyskland

Mine erfaringer med Fitness-Drink har vært gode. Jeg føler meg bra og mer konsentrert når jeg spiller tennis, og kan utføre på høyeste nivå gjennom treningen, selv om jeg ikke har tid til å trene og bygge opp utholdenhet. Fitness-Drink er også optimal hjelp. Det er flott at et produkt som dette har blitt utviklet!

Detlef Ewen fra Nohfelden i Tyskland

Jeg bruker Fitness-Drink hver dag under sportslige aktiviteter. Det smaker supert, og oppløses veldig godt i vann. Det smaker heldigvis ikke søtt i forhold til andre produkter. Jeg jobber på et treningsstudio og må si at det er et veldig bra produkt, jeg anbefaler det ofte!

Jan Nass fra Celle i Tyskland

Innholdsstoffer

Sakkarose, druesukker, fructose, syrningsmiddel (vinsyre), natriumcitral, kalsiumfosfat, kaliumcitrat, maltodextrin, magnesiumcarbonat, salt, fortykningsmiddel (Pektin), aroma, calsiumlactat, kaliumfosfat, vitamin C, niacin, vitamin E, pantothensyre, algepulver, beta-caroten, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, folsyree, biotin, vitamin B12.

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også: